Voeg je header hier toe

Aanraken is een eerste
levens behoefte van ieder mens

ONTSPANNENDE KINDERMASSAGE

Wanneer:
op afspraak, ook in het weekend, vanaf sep 2023

Investering: 35,- per uur. De kennismaking van een half uur is gratis. Zo maak ik kennis met je kind en jou en kunnen we zien of je kind zich op haar of zijn gemak voelt. Is dit zo, dan kunnen we de dagen inplannen.

Strippenkaart:
5 keer voor 150 euro (incl. btw, een kopje thee en gezond lekkers).

Waar:
Kindermassage vindt plaats bij mij in de Lange Annastraat. De huiselijke sfeer geeft een welkom en veilig gevoel, zodat het voelt alsof je thuis bent. Je kind krijgt een totale ontspanningsmassage van 45min en een korte begeleide meditatie. We kletsen nog wat ervoor en erna en drinken een kopje thee. Ook leren ze hoe te ontspannen in drukke of lastige tijden.

Kindermassage is een mooie en zachte methode die ingezet kan worden om een verstoring op te heffen en zo lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het gaat hierbij niet om het manipuleren van de spieren, maar om met aandacht en liefde aan te raken. Dit kan al een helende werking hebben.

Kindermassage kan goed ingezet worden bij verschillende klachten zoals onrust, slaapproblemen en stress, maar ook bij fysieke klachten zoals buikpijn en hoofdpijn, waardoor er weer ontspanning kan ontstaan. De massage kan over de kleren of op de huid worden gegeven.

Massage bij Marjolein biedt een veilige omgeving waarbinnen je kind in contact met zijn/haar lichaam wordt gebracht. Door gerichte liefdevolle aanraking leren kinderen van mijn handen allereerst respect. Daarbij worden zij zich bewust van hun lichaam en voelen waar zijzelf beginnen en ophouden. Ook worden de kinderen gestimuleerd naar hun lichaam te luisteren. Dat brengt zelfbevestiging en geeft een warm gevoel van verbondenheid. Daarom maakt kindermassage kinderen sterk en minder kwetsbaar. Ook zal ik jou als ouder handvatten meegeven hoe te masseren en om samen te leren ontspannen.

Liefde is altijd het antwoord