Het gezin
IN VERBINDING

Voor ouders en kind(eren) tot 16 jaar

Het wordt tijd om weer te verbinden! Échte aandacht voor
jezelf en elkaar.

GEZIN IN VERBINDING (3x 2 uur)

Wanneer: elke 2 weken op zaterdag ochtend of middag
(20 jan, 03 en 17 feb) van 14.00-16.00 uur
(13 en 27 jan, 10 feb) van 10.00- 12.00 uur

Investering 1 ouder, 1 kind: 95 euro per 2 uur (totaal 285 euro)

Investering gezin, 1 of 2 ouders, 1-3 kinderen:
155 euro per 2 uur (totaal 465 euro)
Alle tarieven zijn incl. btw, werkboekje, thee/koffie en gezond lekkers. Zijn de kosten een probleem, neem dan contact met me op voor een evt. regeling

Waar:
Lange Annastraat 25 Haarlem (bij mij thuis)

Wanneer je graag een beter of hechter contact wil met je gezinsleden dan biedt Zijn bij Marjolein een veilige, fijne plek om samen te Zijn en samen te groeien. In 3 x 2 uur bied ik je 3 werkvormen aan die jullie uitnodigen om weer de verbinding met elkaar aan te gaan. Niet door heel veel te praten, maar door naar elkaar te luisteren en echte aandacht te hebben voor elkaar. Er worden dus geen gesprekken gevoerd, alleen geluisterd. Doordat je samen aan jezelf werkt, werk je onbewust ook aan de verbinding met de ander. Je kan tenslotte alleen jezelf veranderen.

Tijdens de bijeenkomsten kijken we samen naar waar er behoefte aan is. Welke activiteit er op dat moment het beste past en in welke volgorde. We doen samen in stilte een activiteit (in de vorm van een creatieve expressie of een schrijf of teken opdracht). Dit hangt o.a. af van de samenstelling van het gezin en de leeftijd van de kinderen. Verder zetten jullie samen een mooie intentie in voor de toekomst voor jezelf en het gezin.

Het is van belang dat elk gezinslid gemotiveerd is om mee te doen. Ook is het nodig je uit te kunnen spreken wat er bij je van binnen speelt. Vind je dit lastig dan help ik daar natuurlijk bij. Je deelt dus vanuit vertrouwen je gedachten, gevoelens en wensen die op dat moment aanwezig zijn. Hierdoor ontstaat ruimte om weer echt te verbinden en kan er meer liefde gaan stromen, waardoor het contact met elkaar kan worden versterkt.

Kijk voor een impressie bij 'workshops' welke werkvormen er kunnen worden ingezet.

Wanneer jullie je aanmelden, bespreken we samen tijdens een telefoongesprek of deze vorm van begeleiding bij jullie past. Dit gaat op een luchtige, laagdrempelige manier, zonder zware gesprekken of het aandragen van oplossingen.